
آشنایی با روشهای ارتقای سئوی وبسایت
از آنجا که امروزه مبحث سئو بسیار داغ و فراگیر شده همه به دنبال راههایی برای توسعه مهارتهای خود در زمینه سئو و استفاده از آن به نفع خود هستند. چراکه این مفهوم میتواند به کسب و کارها کمک کند تا خودشان را بالا کشیده و در اذهان عمومی مطرح شوند.
به کار بردن کلمات کلیدی مناسب
روشهای بسیار زیادی برای ارتقای سئوی وبسایتها وجود دارد که میتوانید از آنها به نفع وبسایت خود بهره ببرید. یکی از روشهای مهم ارتقای سئوی وبسایت این است که سعی کنید از کلمات کلیدی بهتری استفاده نمایید.
در واقع هر چقدر کلمات کلیدی به کار گرفته شده توسط شما توسط سایر وبسایتها کمتر استفاده شده باشند از نظر سئو ارزشمندتر خواهند بود. از ارسال مطالب مداوم و تکراری اجتناب نمایید چراکه موتورهای جستجوگر مانند گوگل به سرعت متوجه این موضوع میشوند و رتبه شما را پایین خواهند آورد.
برطرف کردن خطاهای وبسایت
سعی کنید در صفحات وبسایت خود خطای 404 را حتما بر طرف نمایید چراکه این خطا به معنی بی بازده بودنتان وبسایتتان است. از تگ Title استفاده نمایید و کمتر از 70 کاراکتر داشته باشد. این تگ باید به گونهای باشد که بتواند خلاصه جذابی از متن را ارائه نموده و نسبت به سایر تگهای موجود در صفحه منحصر به فردتر باشد.
نوشتن توضیحات کامل و بهروز رسانی دائمی وبسایت
نوشتن توضیحات کامل و استادانه برای هر مطلب را فراموش نکنید. برای هر صفحه و یا هر محصول خود یک توضیح کامل بنویسید که چیزی در حدود 160 کاراکتر باشد زیرا این کار سئوی وبسایت شما را بهبود خواهد بخشید.
هرگز در URL صفحات خود از اعداد و متون تصادفی استفاده نکنید چراکه این URL باید معرف وبسایتتان باشد. وبسایت خود را دائما آپدیت کنید تا وبسایتتان قدیمی و تاریخ گذشته نباشد. سعی کنید از چیدمان مناسبی برای متنتان استفاده نمایید. مثلا سرتیترها را با H1 ،H2 و H3 مشخص نمایید تا گوگل بتواند راحتتر با متنتان ارتباط برقرار کند.
لینکسازی صفحات وبسایت
سعی کنید در متنتان از لینکهای خارجی و داخلی استفاده کنید. با این کار به راحتی میتوانید بین صفحات وبسایت خود و وبسایتهای دیگر ارتباط برقرار نمایید. در متنهای خود از تصاویر مرتبط استفاده کنید و آنها را با استفاده از نرم افزارهای موجود به فرمت و اندازه مناسب در بیاورید.
متنهای وبسایتتان را در سایر رسانههای اجتماعی پر بازدید نظیر اینستاگرام و فیسبوک منتشر نمایید. سعی کنید سرعت بارگیری وبسایتتان را افزایش دهید و کاری کنید که وبسایتتان به راحتی در انواع تلفنهای هوشمند قابل نمایش باشد.
از متن لَنگر یا ANCHOR TEXT استفاده کنید که بازدیدکنندگان میتوانند با کلیک بر روی آن به صفحه دیگری هدایت شوند. حتما برای عکسهایتان در قسمت تنظیمات توضیح مختصری بنویسید چراکه خواندن عکسها برای موتورهای جستجویی نظیر گوگل غیر ممکن است و لذا آنها به دنبال توضیحاتی هستند که به صورت alt ارائه شده باشد.
در شبکههای اجتماعی فعال باشید
از سیستمهای تبلیغاتی گوگل استفاده کنید و در وبسایتتان قسمتی را به نقشه و موقعیت خود اختصاص دهید. علاوه بر این میتوانید در قسمتی از وبسایت بخش تماس با ما و سایر شبکههای اجتماعیای را که در آنها حضور دارید بگنجانید تا بازدیدکنندگان بتوانند راحتتر با شما ارتباط برقرار کنند.
سعی کنید از طرق مختلف کاربران وبسایت را وادار کنید تا در مورد متنهای شما نظر بدهند. حتما meta description مناسبی را در مورد متن خود ذکر کنید چراکه این توضیحات در موتورهای جستجو در زیر عنوان نمایش داده میشوند.
در سایر سایتها تبلیغات کنید
سعی کنید لینکهای ناکارامد داخلی یا همان dead linkها را در اسرع وقت حذف نمایید. از پستهای مهمان یا همان نوشتن مطالب در دیگر وبسایتها و لینک دادن آن به محتوای وبسایتتان استفاده کنید.
مواردی که در بالا به آنها اشاره شد چند نمونه از کارهای رایگان و یا کم هزینهای است که میتوانید برای ارتقا سئوی وبسایت خود از آنها بهره ببرید و وبسایت خود را به وبسایتی مطرح تبدیل نمایید.
مراجع
- https://www.sitesazan.net/هفده-روش-رایگان-برای-افزایش-سئو-وب-سایت/
- https://virgool.io/@magweb/seo-tips-ezybkhclrfpl
- https://www.bertina.ir/blog/بالا-بردن-رتبه-سایت-در-نتایج-گوگل/